Christina Aguilera: Plastičnim operacijama do neprepoznatljivosti

Piše: Redakcija

Pjevačica Christina Aguilera više nema tako bogatu muzičku karijeru kao nekad, a čini se da se u posljednje vrijeme više počela baviti svojim fizičkim izgledom i tretmanima uljepšavanja, nego karijerom. Iako je mnogo  puta mjenjala vlastiti stil,  ovo joj je do sada najveća transformacija. Naime, paparazzi su Christinu snimili za vrijeme posjete jednom restoranu u Los Angelesu u vrlo elegantnom izdanju. No njena modna kombinacija nije bila ono što je svima upalo u oči, već su sve poglede mamile njene vidno povećane usne.

Ono što je zanimljivo je da nisu samo usne “problem” jer i ostatak pjevačicinog lica djeluje neprirodno zategnuto. Upravo to je pokrenulo nagađanja da je Christina   posegnula i za botoksom i filerima.

Pogledajte kako Christina izgleda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti