Antonio Banderas glumi slavnog umjetnika: Životna priča Pabla Picassa fascinira me već dugo

Piše: Redakcija

Nakon što je prva sezona serije “Genije”, koja se bavila životom  Alberta Einsteina, prošle godine doživjela veliki uspjeh, druga sezona će se baviti još jednim genijalcem Pablom Picassom.

Picassa će igrati jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca Antonio Banderas, a sudeći po fotografijama paparazza šminkeri su uradili odličan posao kada je riječ o transformaciji slavnog glumca. Naime, paparazzi su glumca uhvatili na setu serije sa sijedom kosom počešljanom na stranu u odjeći kakvu je nosio Picasso.

– Životna priča Pabla Picassa fascinira me već dugo. Prema čovjeku koji je potekao iz mog rodnog grada Malage osjećam veliko poštovanje. Sretan sam jer ću biti u prilici ispričati priču o njemu – rekao je glumac u nedavnom intervju.

Ron Howard, jedan od izvršnih producenata serije, rekao je Kako je Antonio bio logičan izbor za ulogu Picassa jer kao i slikar živi život punim plućima, a kao glumac može napraviti šta god se zatraži od njega.

Serija s prikazivanjem na National Geographic kanalu počinje 24. aprila.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti