Fashion Emergency: Sva prikupljena sredstva će biti donirana Roditeljskoj kući

Piše: Redakcija

Večeras će se u 19 sati u prostorijama bivšeg SA Cluba održati humanitarna modna revija bh. dizajnerice Adele Hodžić. Naime, sva sredstva od prodatih ulaznica će biti donirana Roditeljskoj kući. Fashion Emergency je ideja koja se rodila kao školski zadatak učenice Druge gimnazije u Sarajevu, Lamije Dervanović. Naime, ona je željela da organizira neki događaj koji će biti u dobrotvorne svrhe, i Roditeljska kuća je bila njen izbor.

– Kako se poznajemo od ranije, ona je pratila moj rad, i predložila mi je da bi bilo idealno da taj događaj bude upravo modna revije, tačnije predstavljanje moje nove kolekcije. Vrijedno radimo na realizaciji te ideje od početka decembra 2017. godine – kazala je Adela.

Cijena ulaza će koštati simboličnih pet maraka, a sva sredstva koja budu prikupljena tokom večeri bit će donirana Roditeljskoj kući. Unutar programa za muziku će biti zadužen Klabika Collective , dok će specijalni gost biti Dalal Midhat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti