Ko su trenutno najpoželjniji muškarci na svijetu

Piše: Redakcija

Hollywood jednim dijelom i jeste to što jeste zahvaljujući harizmi, talentu, stilu i izgledu svojih superstarova. Međutim, mjesta na toj listi su relativna i lako se mijenjaju u skladu s trenutnom popularnošću glumaca i glumica koji se na njoj nalaze. A dovoljan je samo jedan dobar film za skok na površinu i jedan loš da se visoka pozicija zazulja.

Kada je o najpopularnijim muškim glumcima riječ a oni nerijetko važe za najpoželjnije muškarce u globalnim razmjerama, prva tri mjesta izgledaju ovako:

1.Chris Hemsworth

Slikovni rezultat za Chris Hemsworth

2.Chaning Tatum

Povezana slika

3.Zac Efron

Slikovni rezultat za Zac Efron

Sva trojica imaju nove uloge posljednjih mjeseci a samim tim i pažnju svjetske javnosti. Od novog nastavka sage “Thor” Chris Hemsworth je u apsolutnoj žiži što se smatra jednim od najboljih camebeckova u posljednjih nekoliko godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti