Kćerka Stevea Jobsa prava je ljepotica

Piše: Redakcija

Eve Jobs najmlađe je dijete pokojnog osnivača Applea Stevea Jobsa i Laurene Powell-Jobs, a iako ima tek 19 godina, veoma je uspješna mlada dama.

Plavokosa ljepotica studentica je prestižnog Stanforda koja se u slobodno vrijeme bavi jahanjem te je u njemu prilično uspješna. Tako je Equnews objavio je da je Eve u ožujku 2017. godine proglašena jahačicom mjeseca od strane Show Jumping Hall of Fame nakon uspješnih nastupa na turnirima diljem svijeta, između ostalih u Hamptonsima, Lexingtonu, Kentuckyju, Kanadi i Velikoj Britaniji.

S obzirom na to da je njena obitelj, koju uz majku i Eve čine još brat Reed i sestra Erin, teška oko 20,1 milijardu dolara, jasno je da je Evin život prilično glamurozan.

U biografiji “Steve Jobs” autor Walter Isaacson opisuje Evu kao “svojeglavu, duhovitu djevojku” koja je znala kako “dovesti u red” slavnog oca te je čak nazivala njegove asistentice da upišu druženja s njom u njegov raspored.

Svoj novac Eve troši na – konje.

Pretprošle godine njena majka kupila je 15 milijuna dolara vrijedan ranč u Wellingtonu na Floridi kako bi Eve imala mjesto za treniranje jahanja. Daily Mail pisao je da je ranč opremljen stajom u koju stane 20 konja te terenom za jahanje.

U tinejdžerskim godinama je aktivno trenirala jahanje, išla u srednju školu i pripremala se za fakultet.

“Trebalo mi je dosta vremena da smislim kako balansirati druženja s prijateljima, školu i jahanje, no na kraju sam shvatila da prioritet treba biti ono što ti je najvažnije”, rekla je 2016. u intervjuu za Upper Echelon Academy te najavila da će se kasnije fokusirati na fakultet i putovanja svijetom.

Iste je godine uz svoju miljenicu, kobilu Missy Clark, u staju na ranču dovela i pastuha nazvanog Chill RZ, čija cijena nije otkrivena. Jahanje je popularan sport kod mladih nasljednika pa se njime bave i Georgina Bloomberg, Jennifer Gates, Jessica Springsteen te Destry Spielberg.

Evin dečko Eugenio Garza Perez također se bavi jahanjem te studira ekonomiju u Miamiju.

Steve Jobs je prije smrti govorio da vidi Eve na čelu svoje kompanije, ali i Amerike, prenosi Index.

“Ona je najupornije dijete koje sam ikad upoznao”, rekao je Isaacsonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti