Kylie Jenner rodila djevojčicu: Trudnoća je bila najdivnije, ohrabrujuće iskustvo

Piše: Redakcija

Kylie Jenner porodila se prije pet dana. Mlada TV zvijezda na svijet je donijela djevojčicu, koju je dobila u vezi s reperom Travisom Scottom. Ona se porodila prvog februara. Par još uvijek nije odlučio kako će nazvati kćerku.

Travis, Kris Jenner, Kim Kardashian West i prijateljica Jordyn Woods viđeni su u bolnici gdje se zvijezda porodila, a u kojoj boravi već neko vrijeme. Mlada zvijezda oglasila se i na Instagramu, gdje se fanovima izvinila jer im nije ranije javila lijepe vijesti.

– Žao mi je što se nisam oglašavala tokom ovih mjeseci. Razumijem da ste navikli da pratite moje avanture. Ipak, trudnoću nisam željela da dijelim sa svijetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu ulogu na najpozitivniji mogući način, bez stresa, bez plaćenih fotografija ili planova. Znala sam da bi beba osjetila sav stres i svaku emociju te sam odlučila da to bude na ovaj način – rekla je i dodala:

– Trudnoća je bila najdivnije, ohrabrujuće iskustvo koje mi je promijenilo život i nedostajat će mi. Hvala prijateljima i porodici jer su mi pomogli da ovo držim u tajnosti koliko je to bilo moguće. Lijepa i zdrava beba rodila se prvog februara i jedva sam dočekala da s vama podijelim ovu vijest. Hvala vam na razumijevanju.

Na linku ispod pogledajte video kojim je Kylie zabilježila najdivnije trenutke trudnoće:

 

Pročitajte još