Celine Dion nakon smrti supruga: I dalje pričam s njim

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Celine Dion nikada nije krila koliko ju je pogodila smrt supruga, producenta Renea Angelila. Naime, ona je za strane medije nedavno otkrila da i dalje priča s njim te da je napravila bronzanu repliku njegove ruke kako bi se svakodnevno lakše nosila s njegovom smrću.

– Protresem je i lupim njome od drvo svako veče prije koncerta – rekla je pjevačica.

Dodala je kako još uvijek ostavlja stolicu iza pozornice za Renea koji je tamo sjedio na svakom njenom koncertu. Kaže da njihova tri sina Rene- Charles, te blizanci Nelson i Eddy lijepo rastu i svi su zajedno kao porodica sve snažniji. Pjevačica s djecom trenutno živi u Las Vegasu gdje svaku veče ima koncerte i zarađuje milione dolara.

Dion se nakon smrti muža, koji je bio njen menadžer i pomogao joj da stekne svjetsku slavu, oporavljala i baveći modom. U tome joj je pomogao njen stilista Law Roach, a bila je uvjerena kako nikada neće “pronaći” ljubav prema smišljanju odjevnih kombinacija.

– Nikad nije kasno da se počneš dobro osjećati u svojoj koži i da postaneš jedna od najbolje odjevenih žena. Zabavno je, osjećaš se stvarno seksi i za to ne postoje dobne granice – zaključila je Dion.

Podsjećamo, Rene je  preminuo od raka grla 2016. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti