Pink: Fanovi pjevačici zamjerili zbog nedoličnog ponašanja

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Pink, koja je pjevala američku himnu na Super Bowlu u Minneapolisu, je prije izvođenja uradila nešto na čemu su joj fanovi zamjerili. Naime, ona je prije izvedbe himne bacila žvaku na teren, što su mnogi doveli u vezu s njenim nepoštovanjem prema  zemlji.

– Hoće li je pokupiti prije nego što počne utakmica? Mislim da će njenu žvaku proglasiti najboljim igračem – pisali su po društvenim mrežama.

Neki su se pitali zašto uopšte nastaviti prenos jer je Pink ovim “značajnim” potezom već osvojila Super Bowl. Pjevačica se ubrzo oglasila i istakla da nije imala žvaku.

– To je bila pastila za grlo – objasnila je ona.

Naime, ona je navodno otpjevala himnu nakon što se danima “bori” sa gripom. Pogledajte kako je cijela ova situacija izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti