Brigitte Macron: U klasičnom muškom odijelu ruši sve predrasude

Piše: Redakcija

Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, svojim odvažnim kombinacijama nerijetko privlači pažnju medija i modnih znalaca, a ni njeno posljednje službeno pojavljivanje svakako nije bila iznimka. Odvažna i samouvjerena prva dama Francuske prilikom je boravka u Senegalu odabrala klasično muško odijelo i dokazala kako su se ‘granice spola’ za ovaj odjevni komad odavno izbrisale….

 

Odabrala je klasično muško odijelo u crnoj boji strogih linja, a kombinirala ga je uz predimenzioniranu bijelu košulju i klasični tamnoplavi kaput.

 

Francuski predsjednički par su u Saint – Lousisu dočekali senegalski predsjednik Macky Sall i njegova supruga Marieme Faye Sall, ali su sve oči ponovno bile usmjerene u Brigitte koja svakim svojim javnim pojavljivanjem pomalo pomiče granice onoga što se smatra ‘primjerenim’ i ‘ženstvenim’.

Upravo zbog njene hrabrosti, modni kritičari predviđaju kako bi Brigitte mogla ući u historiju kao žena koja će zauvijek promijeniti poimanje mode i stila. Barem kada je riječ o damama koje obnašaju visoke političke funkcije.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti