Maradona ne oprašta: Nakon što mu je Aguero ostavio kćerku, on ga obrisao s porodičnih fotografija

Piše: Redakcija

Sergio Aguero jedan je od najboljih napadača današnjice, a osim po svojim odličnim partijama na terenu, u fokus javnosti došao je kada je prohodao s kćerkom legendarnog Diega Armanda Maradone.

Gianni i Aguero bili su u vezi nekoliko godina, a onda se i vjenčali. Maradona je bio oduševljen Aguerom, no 2012. godine Sergio je zatražio razvod od njegove kćerke pa je legendarni Argentinac prekrižio bivšeg zeta.

Maradona s Aguerom ne želi razgovarati, a iako je napadač i otac njegovog unuka Benjamina, Diego i Sergio se ni ne vide. Koliko je Maradona bijesan na Aguera pokazuje i činjenica da mu je lice prefarbao markerom na jednoj od fotografija.

View image on Twitter

Maradona blacks out photo of former son-in-law Sergio Aguero six years after striker broke up with his daughter http://dailym.ai/2GLEBp5 

View image on Twitter

Maradona still hasn’t forgiven Sergio Aguero!

The striker broke up with his daughter six years ago ??

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti