Danijela Dvornik: Ponovo sam zaljubljena

Piše: Redakcija

Danijela Dvornik ne krije sreću posljednjih mjeseci. Naime, otkako je na svijet stigla njena unuka  Balie Dee novopečena baka ne skida osmijeh s lica. Koliko je vrijeme provedeno s unukom veseli   ponosna Danijela nerijetko pokazuje i na društvenim mrežama. Sa svojom mezimicom uživa u svakom provedenom trenutku i ne krije da je s dolaskom Balie u njen život ušetala nova ljubav.

– Ponovo sam zaljubljena i radim gluposti – napisala je Danijela na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira uz preslatku djevojčicu.

Čini se da se Danijela drži svog obećanja koje je dala uoči dolaska Balie na svijet.

– Uglavnom, bit ću ja dobra baka, pravedna popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube. A tek kad se prabake umiješaju. Već vidim da će bit će zabavno! Nije Charliju lako, treba podnijeti sve te generacije mediteranskih žena. Charlie, izdrži – napisala je tada u svom stilu Danijela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti