Jelena Rozga: U Dubaiju je sve umjetno, ne vraćam se tamo

Piše: Redakcija

Nakon prekida sa Stjepanom Hauserom, Jelena Rozga zaputila se na odmor u Dubai, a njene obožavatelje najviše je zanimalo ko joj tamo pravi društvo.

Brzo se otkrilo da je s Rozgom tamo i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara, a mi smo na izboru za pjesmu godine sreli Rozgu te još jednom provjerili je li zaista s njom tamo bila samo ženska ekipa ili u njezinom životu ipak ima netko novi, piše Index.

“Bila sam s prijateljicom”, rekla nam je Rozga te dodala da joj je drago što je vidjela Dubai, no da se tamo ipak nikad ne bi ponovno vratila. “Sve je umjetno, a ja to ne volim. Fascinantno je vidjeti sve te zgrade i to bogatstvo, ali meni to baš nije nešto. Ja više volim otići u neku zemlju poput Italije, mediteranske zemlje, Grčka i tako dalje. Tamo se nekako bolje osjećam”, rekla nam je Jelenam, piše Index.

Na pitanje ima li nešto novo u njezinom životu po pitanju ljubavi, Jelena je rekla: “Nema ništa, moram ući u studio, snimati nove pjesme, tako da sam fokusirana samo na to.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti