Selena Gomez: Ova bolest je nešto s čim ću se boriti cijeli život

Piše: Redakcija

Mlada zvijezda Selena Gomez nedavno je izišla iz klinike u kojoj je provela dvije sedmice na tretmanima protiv depresije i anksioznosti, te tvrdi kako je to sve na nju ostavilo velik trag.

Selena Gomez

Slavu je stekla već kao tinejdžerka kada se okušala u pjevanju i glumi, a onda je samo redala poslovne uspjehe. Međutim 25-godišnja Selena Gomez prošle je godine shvatila koliko je u svemu tome zdravlje najbitnije.

Selena Gomez

Mlada zvijezda u ljeto prošle godine podvrgla se teškoj operaciji transplantacije bubrega nakon dugogodišnje borbe s autoimunom bolesti lupus. Iako je operacija prošla dobro i Selena se oporavila, stvari na zdravstvenom planu nakon toga su krenule nizbrdo.

Posljedica autoimune bolesti bili su depresija i anksioznost, a svemu tome slava i prisutnost medija u njezinu životu samo su odmogli.

Lijepa brineta koja je istovremeno proživljavala drame i na ljubavnom planu, našla se na novoj naslovnici Harper’s Bazaara u kojem je bez zadrške progovorila o svim problemima.

Selena Gomes i Justin Bieber

– Svako ko me imalo poznaje, zna da ću uvijek na prvo mjesto staviti zdravlje. Imala sam mnogo problema s depresijom i anksioznosti i vrlo glasno sam o tome progovarala, ali smatram da je to nešto što nikada neću preboljeti –  kazala je Selena te se potom nadovezala kako joj je trenutno u fokusu samo to da bude zdrava.

– Neće biti lako i neće mi pomoći to što obučem skupu haljinu i budem lijepa. Ova bolest je moj križ koji moram nositi cijeli život. Nosit ću se s time kako god znam, ali vjerujem da će sve biti dobro jer izabirem sebe prije svega ostalog –  govori u nastavku bivša Disneyeva zvijezda, a onda otkriva i što je glavni razlog njezine depresije.

Selena Gomez na odmoru

– Imam vrlo složen odnos s Instagramom. Društvene mreže dale su mi mogućnost da sama prikažem svoj život kakav on zaista jest, te da ušutkam sve dosadašnje pripovjedače koji su to pokušavali. To je jedna od dobrih strana, međutim ova nevjerovatno velika platforma na mnogo načina može djelovati loše. Mladi se danas lažno predstavljaju i žive u toj lažnoj dimenziji, a zaboravljaju što je zaista važno –  zaključila je pjevačica koja trenutno radi na svom novom albumu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti