Kraj ljubavi: Raskinuli Damir Džumhur i Dejana Živković

Piše: Redakcija

Najbolji bh. teniser  Damir Džumhur i srbijanska manekenka Dejana Živković više nisu u ljubavnoj vezi, piše  “Dnevni avaz”.

Ova vijest je potvrđena  iz PR tima našeg tenisera, koji se trenutno nalazi u Monpeljeu, gdje nastupa na ATP turniru vrijednom 501.345 eura. Jučer je izborio plasman u četvrtfinale pobjedom nad Belgijancem Rubinom Bemelmansom (7:5, 6:4).

– Da, tačno je, Dejana i Damir više nisu zajedno – rekao je izvor blizak našem teniseru, ne želeći govoriti o detaljima raskida njihove veze.

Dodao je također da je Damir trenutno na evropskoj turneji, kao i da naš teniser smatra da mu je tenis značajniji od ove situacije. Podsjećamo, mediji su njihove prve zajedničke fotografije otkrili početkom jula prošle godine, a Dejana i Damir počeli su se zabavljati mjesec ranije.

Dejana i Damir su u oktobru prošle godine za govorili za magazin “Azra”. Intervju s njima pročitajte na inku ispod.

https://www.azra.ba/aktuelno/44219/dejana-zivkovic-i-damir-dzumhur-jedno-drugom-smo-podrska-u-svemu/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti