Khloe Kardashian na udaru kritika: To što radi nije dobro za bebu

Piše: Redakcija

Iako je Khloe Kardashian, otkako je trudna,  uspješno izbjegavala paparazze, početkom sedmice su je  uslikali  dok je s majkom Kris Jenner  i Scottom Disickom, išla na ručak u ekskluzivni japanski restoran. Khloe je za tu priliku obukla uski, crni kombinezon, a preko toga je imala  tamni satenski kardigan kojim je pokušavala prikriti trbuh. Cijelu kombinaciju je upotpunila sandalama s visokim, tankim potpeticama. No, zbog ovog outfita Khloe je naišla na kritiku javnosti.

– Visoke potpetice, fileri u usnama, akrilni nokti i izblajhana kosa… sve je to štetno za bebu. Starleta misli samo na sebe i svoj izgled – jedan je od komentara fanova koji su uz sve to osudili i činjenicu da Khloe u trudnoći nosi previše usku garderobu.

Kardashianka s košarkašem Tristanom Thompsonom  čeka prvo dijete, a vijest o trudnoći je potvrdila u decembru prošle godine.

– Doktor mi je preporučio da trudnoću prvih pet mjeseci vodim u tajnosti, pa sam ga poslušala – rekla je Khloe.

 

Pogledajte kako je ovom prilikom izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti