Katarinu Radivojević izbacili iz serije: Glumica ošamarila organizatoricu

Piše: Redakcija

Glumica Katarina Radivojević je prije nekoliko dana izjavila kako treba nastaviti snimanje serije “Urgentni centar” u kojoj je igrala lik Katarine Grujić, ali čini se da ipak neće biti tako. Naime, saradnja je prekinuta, kako glumica tvrdi,  nakon što se producenti nisu složili s iznosom honorara koji je tražila. No, Goran Stamenković, vlasnik produkcije koja snima seriju, tvrdi da Katarina ne govori istinu i da njena plata nije imala veze s otkazom, pišu srbijanski mediji.

– To što Katarina Radivojević govori, barem u njenom slučaju, nema dodirnih tačaka sa realnošću. S njom su bili dogovoreni svi finansijski uslovi. Međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam mjeseci, i produkcija i režija su procijenili da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo jer je jednom čak ošamarila organizatoricu serije – ispričao je Stamenković.

Katarina trenutno živi na relaciji Beograd, Los Angeles, a za magazin “Azra” je govorila o poziciji umjetnika kojom nije pretjerano zadovoljna.

– Svugdje je teško biti umjetnik koji ne pristaje na kompromise, pa i u Los Angelesu, gdje je umjetnost manje prisutna. Borim se za više ciljeve, a jedan od njih je i da svojim projektima popravim sliku o svojoj zemlji, koja je trenutno vrlo loša – rekla je Katarina tom prilikom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti