Sarah Jessica Parker: Nisam ponosna na to kako izgledam

Piše: Redakcija

Jedna od najutjecajnijih žena u Hollywoodu Sarah Jessica Parker iza sebe ima brojne uloge, ali i status neprikosnovene modne ikone. Kao i svaka uspješna žena, i glumica je prolazila kroz trnovit put kako bi se izborila za svoje mjesto, ali ono što je obilježilo je to da nikada nije odustajala od svojih ciljeva.

– Na početku karijere producenti su govorili da ću morati da se skinem na setu, a ja sam samo počela da plačem i da odbijam to. Moj agent jasno mi je rekao da ne radim ništa što se prkosi s mojom intuicijom i odmah je poslao automobil i kartu za avion da me vrati kući. Svjesna sam koliko sam sretna da sam u tom trenutku imala takvog čovjeka uz sebe. Nedavno sam srela producentkinju koja me je podsjetila na ovu scenu. Bila sam pod strašnim pritiskom – kazala je glumica za magazin “People”.

Dodala je da je u ugovoru za seriju “Seks i grad” imala posebnu klauzulu koja navodi da neće morati da se skida.

– Skromna sam osoba i nisam ponosna na to kako izgledam. Nisu mogli da me plate dovoljno niti da unajme nekoga da glumi moje golo tijelo u scenama golotinje. U mom ugovoru je također bilo navedeno: bez dvojnika za tijelo – kazala je glumica koja je ovih dana u centru pažnje i zbog svađe s kolegicom Kim Cattrall koja je u seriji glumila Samanthu.

Pročitajte još