Reese Witherspoon: Voli reciklirati već viđene kombinacije

Piše: Redakcija

Reese Witherspoon vodi se motom: “Ako nešto dobro funkcionira, to nema smisla mijenjati.” I u pravu je. 41-godišnja plavuša drži se iste, provjerene formule za slaganje outfita koja uvijek dobro izgleda. Najčešće je možemo vidjeti u suknjici i majici, a često i reciklira već viđene kombinacije. I baš u jednom takvom, ponovljenom izdanju jučer je prošetala Los Angelesom.

Glumica je, odjenula jarkocrvenu čipkastu suknju koja je u paru s crvenim ružem odlično razbila crnilo u ostatku njene kombinacije. Reese je nosila običnu crnu rolku, gležnjače s visokom petom u istoj boji i guste najlonke te torbicu sa šarenim remenom. A u gotovo identičnom izdanju viđena je i prije desetak dana, također u L.A.-u.
Čini se da Reese ima svoj stilski potpis, koji do sada nismo primijetili, kratke suknjice u paru s rolkama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti