Elton John prekinuo nastup u Las Vegasu: Za sve je kriva biserna ogrlica

Piše: Redakcija

Tokom nastupa u Las Vegasu pjevač Elton John pogođen je bisernom ogrlicom ravno u zube, prenose strani mediji. To je ga je potpuno izbezumilo, pa je  prekinuo nastup, a u videu se vidi  kako je pjevač odmah provjerio jesu li mu svi zubi na mjestu. Nije poznato je li ogrlica trebala povrijediti Eltona ili mu je neko od obožavatelja želio pokloniti kao znak pažnje. No, ono što je zanimljivo je da je ovo drugi događaj koji je slavnog Eltona u posljednjih nekoliko dana doveo u žižu javnosti.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana Elton se našao u središtu skandala nakon što je njegov  pas, koker španijel, navodno izgrizao sedmogodišnju djevojčicu Charlotte po licu dok se igrala s njegovim sinovima, sedmogodišnjim Zacharyjem i petogodišnjim Elijahom.

Pogledajte video s nastupa.

https://www.youtube.com/watch?v=wsMO52hTf_E

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti