Kćerka Elvisa Presleya dužna milione

Piše: Redakcija

Iako je, zahvaljujući slavnom ocu Elvisu Presleyju, kao jedina kćerka, Lisa Marie Presley naslijedila njegov imetak, s godinama se sve to ‘istopilo’, pa je danas 50-godišnjakinja dužna čak i državi. Sve se dodatno zakompliciralo brakorazvodnom parnicom sa četvrtim suprugom, a kako će vratiti sva dugovanja, nije poznato.

Lisa Marie Presley

Osim neplaćenog poreza od 2012. do 2015. godine, Lisa Marie je dužna i za nakupljene dugove na kreditnim karticama, ali i zato što nije redovno plaćala hipoteke. Navodno ju je u dugove stavio bivši menadžer, koji je brinuo o njenim finansijama, a kada je shvatila da ju je bacio u dugove Presleyjevoj kćerki ostalo je tek nekoliko hiljada na računu.

Njen novi menadžer Justin Stiegemeyer, izjavio je kako je njegova klijentica već počela rješavati pojedine dugove za kreditne kartice te da je neke već riješila, a potom će početi vraćati neplaćeni porez.

Lisa Marie Presley

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti