Jennifer Lawrence: Izazovno izdanje lijepe glumice

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Jennifer Lawrence  bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu sinoćnje premijere filma “Red Sparrow” u Londonu. Naime, glumica je za tu priliku obukla zlatnu haljinu s dubokim dekolteom  prekrivenu šljokicama koja joj je osigurala status glavnog motiva fotografa te večeri.

Jennifer u ovom filmu  tumači lik ruske špijunke koja se zaljubi u agenta CIA-e kojeg igra  Joel Edgerton. Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling i Jeremy Irons također su dio glumačke ekipe dugo očekivanog filma.

Inače, Lawrence je nedavno objavila da se na neko vrijeme povlači iz glume kako bi se posvetila aktivizmu

– Neko vrijeme neću glumiti već ću se posvetiti jednoj organizaciji koja se bavi političkim angažiranjem mladih. Prvenstveno je riječ o borbi protiv korupcije – otkrila je u nedavnom intervjuu.

Pogledajte kako je lijepa glumica izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti