Lijepa Kate Middleton ponovo blista u ženstvenoj haljini

Piše: Redakcija

Nakon što se stišala buka oko odabira outfita u kojem se uvijek besprijekorno dotjerana Kate Middleton pojavila na dodjeli nagrada BAFTA, vojvotkinja od Cambridgea zadivila je u zanimljivoj cvjetnoj kreaciji koju potpisuje jedan od njenih najdražih dizajnera, tursko-engleski kreator Erdem Moralioglu.

Kate Middleton

Na modnom događanju u Buckinghamskoj palači pod nazivom Commonwealth Fashion Exchange lijepa je trudnica, koja će roditi u aprilu, bila je među najzapaženijim uzvanicama u predivnoj haljini od crno-bijele čipke koja joj je stajala kao salivena. Kroj je naglasio trudnički trbuščić Kate Middleton, vojvotkinje koja se i u trećoj trudnoći može pohvaliti zavidnom figurom. Prepoznatljiva frizura, koja je već dobila svoj poseban naziv, kob, odnosno Katein long bob, malo nakita i diskretan make up zaokružili su ovaj ženstveni stajling jedne od najomiljenijih članica kraljevske porodice.

Kate Middleton

Kate Middleton

Sudeći po svemu, efektne Erdemove kreacije osvojile su lijepu suprugu princa Williama jer ih je nosila prilikom posjeta Skandinaviji, premda su izazvale podijeljene komentare.

Osim Kate, događanje nisu propustile ni Anna Wintour, dizajnerica Stella McCartney, Naomi Cambpell, Sophie, grofica od Wessexa, princeza Beatrice i dr.

Kate Middleton

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti