Naomi Campbell u suzama: Agresivna sam, idem na terapiju!

Piše: Redakcija

Supermodel Naomi Campbell  (43) rasplakala se tokom gostovanja u „The Jonathan Ross Showu“ u Velikoj Britaniji u subotu uvečer  govoreći o svojim zloglasnim ispadima bijesa u prošlosti.

– Bijes je emocija. Postojale su stvari s kojima sam se morala nositi, morate se nositi s tim. Plačem, rasplakao si me – rekla je manekenka voditelju prisjećajući se svoje prošlosti.

Poznata po svojim ispadima bijesa, Naomi se od 1998. do 2008. godine suočila s brojnim optužbama za nasilje nad svojim zaposlenicima i saradnicima. Prije sedam godina bacila je mobitel na kućnu pomoćnicu zbog čega je završila na sudu u New Yorku na kojem je priznala krivnju za napad. Morala joj je platiti nepoznat iznos odštete, odraditi pet dana društveno korisnog rada i bila prisiljena pohađati satove za suzbijanje bijesa.

Manekenka je priznala da još ide na terapiju i zaključila da osjeća duboku tugu kada razmišlja o svojoj prošlosti. Progovorila je i o uzimanju droga i ovisnosti o kokainu te padu na reviji Vivienne Westwood 1993. godine u vrtoglavo visokim plavim potpeticama. Voditelj ju je zamolio da prošeće u njima, a Naomi ih je obukla i s osmijehom na licu prošetala studijem.

Priznala je da trenutno nije zaljubljena i to otkako je u junu prekinula pretogodišnju vezu s ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom, prenosi „24 sata.hr“.

– Nekako sam se smirila, samo ne s pravom osobom. Ovo je moj život, sretna sam. Nisam savršeno ljudsko biće, samo živim i dišem – kaže Naomi.

[nggallery id=313]

Pročitajte još