Popularnost Meghan Markle stvara probleme Kensingtonskoj palači

Piše: Redakcija

Popularnost bivše glumice, a uskoro i britanske vojvotkinje Meghan Markle raste nekontroliranom brzinom zbog čega kraljevski ured za odnose s medijima traži pojačanje, prenosi tportal.

Naime, od kada je i službeno postala zaručnica princa Harryja, Meghan je počela primati ogroman broj elektronske pošte kao i raznih pisama obožavatelja koje dosadašnje osoblje fizički ne stiže čitati i odgovarati na njih. Budući da za tri mjeseca slijedi kraljevsko vjenčanje godine, očekuje se kako će broj poruka obožavatelja samo rasti.

Da bi sve to teklo učinkovitije palača je izdala oglas za asistentom koji će se baviti administrativnim poslovima i pružiti podršku dosadašnjem timu, a prednost, kako ističu, imaju žene.

 

Čini se kako je u kreiranju oglasa sudjelovala i sama Meghan, koja je poznata po borbi za ženska prava još od mladih dana.

Prisjetimo, prošle godine britanska kraljevska porodica tražila je i specijalista za društvene mreže, odnosno osobu koja će se baviti pisanjem objava o kraljevskoj porodici na internetu i društvenim mrežama, a za usluge su nudili plaću od 56 do 63 hiljade eura na godišnjoj razini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti