Matt LeBlanc: Popularni Joey iz Prijatelja u vezi sa 17 godina mlađom djevojkom

Piše: Redakcija
Na premijeri održanoj u hotelu Mayfair u Londonu, a povodom novih epizoda popularne emisije ‘Top Gear’, pojavio se i 50-godišnji glumac Matt LeBlanc. To ni ne čudi budući da je LeBlanc voditelj upravo te emisije, stoga je tamo stigao sa Chrisom Harrisom, Roryjem Reidom i The Stigom, no crvenim tepihom prošetao je čvrsto držeći za ruku atraktivnu brinetu.

 

Riječ je o 33-godišnjoj Aurori Milligan, koja je s glumcem iz popularne humoristične serije ‘Prijatelji’, u vezi od ljeta 2016. godine, no to su potvrdili tek sada, zajedničkim poziranjem pred okupljenim fotografima.

Matt LeBlanc i Aurora Mulligan

Prije Aurore Milligan, Matt LeBlanc je od 2005. do 2014. proveo s Andreom Anders, s kojom je glumio u seriji ‘Joey’, a prije nje bio je u braku s Missy McKnight, s kojom ima 14-godišnju kćerku Marinu Pearl.

Matt LeBlanc svjetsku je slavu stekao upravo u humorističnoj seriji ‘Prijatelji’, stoga ne čudi da su ga novinari na crvenom tepihu u Londonu, između ostalog, tražili da komentira razvod bivše kolegice Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

– Nisam razgovarao s Jennifer o tome, no mislim da je ok. Velika je djevojka – odgovorio je LeBlanc.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti