40. rođendan će dočekati kao majka: Rachel McAdams očekuje svoje prvo dijete, a niko ne zna ko je otac

Piše: Redakcija

Glumica Rachel McAdams očekuje svoje prvo dijete, a izgleda kako nikome još nije jasno s kim je zvijezda romanse “The Notebook” ostala trudna, pišu američki mediji.

Rachel je proteklih mjeseci skrivala trudnoću, ali je navodno razotkrivena na aerodomu u Torontu prije nekoliko dana. Glasine o njenoj trudnoći počele su kružiti nakon što se prestala pojavljivati na skoro svim javnim događajima, uključujući i promociju njenog nadolazećeg filma “Game Night”.

Ona je oduvijek vrlo vješto čuvala svoj privatni život daleko od očiju javnosti, tako da i nije čudno kako niko ne zna ko je otac njenog prvog djeteta.

Glumica su u proteklom periodu povezivali sa scenaristom Jamiem Lindenom nakon što su ih novinari nekoliko puta uhvatili zajedno na večerama.

Rachel još nikome nije potvrdila informaciju o trudnoći.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti