Ellen DeGeneres otkrila koliko Bill Gates zna o životima ljudi

Piše: Redakcija

Najbogatiji čovjek na svijetu, milijarder Bill Gates kada je morao pogađati kolike su cijene namirnica, nije se baš proslavio u tom trenutku, no kada je riječ o cijenama jahti i nekretnina, to odlično zna. U srijedu je prikazano Gatesovo gostovanje u “The Ellen Show”, čija je voditeljica Ellen DeGeneres odlučila da provjeri koliko Bill zna o životima drugih ljdui, konkretno o cijenama namirnica u prodavnicama. Da je pogodio cijene tri od pet proizvoda, publika bi dobila nagradu. Kao pogodak priznavalo mu se svaki pokušaj koji je bio za maksimalno dolar veći ili manji od stvarne cijene.

Gates je priznao da se ne sjeća kada je zadnji put bio u supermarketu, a cijene nikako nije pogađao. Za skupe stvari mislio je da su jeftine, a za jeftine da su skupe. Publika je na kraju uz malu pomoć osigurala nagradu – priliku da se vrate u show kad Ellen bude priređivala 12 dana dijeljenja nagrada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti