Daniel Craig i Halle Berry u uzbudljivoj krimi-drami “Kings”

Piše: Redakcija

Uzbudljiva kriminalistička drama reditelja i scenariste Deniza Gamzea Erguvena uskoro stiže na kino platna širom svijeta. Filmski kritičari predviđaju kako će ovo biti vrhunsko filmsko ostvarenje s Daniel Craigom i Halle Berry u glavnim ulogama.

Radnja filma vrti se oko porodice iz južnog Los Angelesa. Glavna protagonistica Millie, u ulozi Halle Berry, je samohrana majka s osmero djece od kojih neka nisu njena. Ona daje sve od sebe kako bi im pružila što bolji život, iako to izluđuje njene komšije, a naročito Obiea kojeg glumi Daniel Craig. Međutim, nakon što u gradu izbiju ozbiljno nasilje i rasna napetost uslijed suđenja Rodneyju Kingu, Millie i njena porodica naći će se u opasnosti. Obie će im pružiti pomoć.

Iako se čini da “Kings” donosi priču o borbi porodice, ova drama nosi dublju poruku. Sudeći prema prvom trailer, u Gamzeovom djelu ćemo moći gledati mnogo akcije, što je karakteristično za Craiga, ali i Berry.

Pored Craiga i Berry, u filmu glume i Issac Ryan Brown, Kevin Carroll, Kirk Baltz, Rick Ravanello, Peter Mackenzie te mnogi drugi.

“Kings” će se početi premijerno prikazivati 25. aprila ove godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti