Kraljica stila: Svi su gledali samo u Melaniju Trump

Piše: Redakcija

Premda je magazin Vogue najbolje odjevenom ženom proglasio francusku prvu damu Brigitte Macron koja je pronašla uspješnu modnu formulu, modni kritičari ne prestaju hvaliti Melaniju Trump, prvu dame Amerike.

U sjeni nedavnih optužbi za preljube čiji je glavni akter njen suprug, 71-godišnji Donald Trump, američki predsjednički par ugostio je australskog premijera Malcolma Turnbulla i njegovu suprugu Lucy u Bijeloj kući.

Vitka i visoka Slovenka ponovno je izazvala pravu senzaciju u još jednom senzacionalnom izdanju kojem je teško pronaći grešku. Iako bi na mnogima zlatne štikle zmijskog uzorka (Manolo Blahnik) izgledale neukusno i kičasto, na Melaniji, koja ih je uparila s fenomenalnim kaputom italijanskog dvojca Dolce & Gabanna čije outfite obožava nositi u mnogim prigodama, su izgledale damski i profinjeno.

Odličan kaput sa zanimljivim zlatnim ukrasima u ‘military’ stilu naglasio je besprijekornu figuru 47-godišnje bivše manekenke.

Melania Trump

Melania Trump

Melania Trump

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti