Alicia Silverstone: Razvod nakon 13 godina braka

Piše: Redakcija

Glumica Alicia Silverstone i njen suprug, muzičar  Christopher Jarecki, objavili su da je njihovoj ljubavi došao kraj. Par je bio zajedno 20 godina, od čega 13 u braku.

– Oni se i dalje vole, poštuju jedno drugo te će ostati bliski prijatelji, ali su donijeli zajedničku odluku o razvodu nakon što su proveli dvadeset godina zajedno. Imaju zajedničkog sina o kojem će nastaviti brinuti – rekao je Aliciin PR američkim medijima.

Silverstone, koja se 1995. proslavila u filmu “Djevojke s Beverly Hillsa” i njen, uskoro, bivši suprug imaju šestogodišnjeg sina Beara. Par se vjenčao 2005., a ceremoniju su organizirali na privatnom imanju. Christopher je bio član grupe S.T.U.N, a danas vodi svoju radio emisiju “A Musical Journey With Christopher Jarecki”, dok je glumica napisala nekoliko knjiga o veganskom načinu prehrane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti