Na vjenčanje princa Harryja stižu djevojke koje je obožavao u djetinjstvu

Piše: Redakcija

Nakon mjeseci špekulacija, možda je napokon otkriveno kada će se i gdje ponovno okupiti djevojke iz grupe “Spice Girls”!

Hoće li se zbog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle grupa “Spice Girls” ponovno okupiti? Britanski mediji kažu – da!

Ove glasine pokrenula je sama Mel B. koja je u emisiji “The Real” na pitanje: “Hoće li grupa Spice Girls nastupati  vjenčanju?” odgovorila sa: “Kunem se!”, a zatim dodala: “Zbog ovoga ću dobiti otkaz!”.

Ranije u emisiji, Mel je otkrila da su sve djevojke iz grupe dobile pozivnice za vjenčanje te da se takav poziv ne odbija, što je pokrenulo lavinu komentara da bi se Edu Sheeranu i Eltonu Johnu, za koje se također šuška da će nastupati na vjenčanju, mogle pridružiti i djevojke koje su se devedesetih proslavile hitovima “Wannabe”, “Say You’ll Be There” i “2 Become 1”.

Ostvarenje sna

Princ Harry u tinejdžerskim je godinama bio veliki fan grupe “Spice Girls” pa ga je tata Charles vodio na njihove koncerte i na premijeru filma “Spice World”, gdje je tadašnji 15-godišnjak imao priliku družiti se sa svojim idolima.

Na premijeru filma “Spice World” 1997. godine Harry je poveo i dva najbolja prijatelja iz škole, dok je na koncert u Johannesburgu društvo djevojaka imao samo za sebe.

Fotografije s koncerta u Johannesburgu te su godine obišle svijet i postale pravi hit; dok je mladi princ uživao u razgovoru sa Spajsicama, princ Charles bez imalo je srama odmjeravao mladu Victoriju Beckham.

Nadamo se da će ga na vjenčanju supruga ipak moći obuzdati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti