Jessici Albi izgled više nije na prvom mjestu, njene nove navike potpuno su neodoljive

Piše: Redakcija

Porodica poznate glumice Jessice Albe nije mogla zamisliti bolji poklon za početak 2018. godine. U njihov dom stigao je sinčić Hayes Alba Warren i postao gazda cijele porodice.

– Hayes Alba Warren 12/31/17 Najbolji poklon za Novu godinu! Cash i ja se osjećamo blagoslovljeno. Haven i Honor su već opsjednute svojim malih bratom – napisala je tada holivudska glumica Jessica Alba (36) ispod fotografije prinove na Instagramu.

Suprug Cash Warren (38) najsretniji je zbog prinove u porodici. Iako obožava svoje mezimice Haven (6) i Honor (9) rekao je da se veseli pojačanju muških snaga u porodici. Maleni princ Hayes mamine je uobičajene navike okrenuo naglavačke.

– Nikad nisam bila živahna ujutro, ali sad jesam. Naša milovanja u krevetu su mi omiljeni dio dana – napisala je Jessica na Instagramu uz video iz kreveta.

Dok su šestogodišnja Haven Garner i devetogodišnja Honor Marie u školi, mama Jessica je posvećena sinu. Svakodnevno ih se može vidjeti u šetnjama po sunčanom Beverly Hillsu. Jessica obavezno staje u Starbucksu gdje kupuje velike kafe za ponijeti kako bi lakše izdržala tempo.

Jessica je prije rođenja sinčića napisala kako „ne može dočekati da ga razmazi“, a po svemu sudeći taj zadatak je ozbiljno shvatila. Često gradom šeta u ležernim kombinacijama, a šminkanje više nije na listi njenih prioriteta.

– Ovakvu sam sreću teško mogla zamisliti – napisala je Jessica Alba na društvenim mrežama uz porodičnu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti