Emma Thompson: I mene je muž prevario s mlađom

Piše: Redakcija

Jedna od scena na koje svi plaču u filmu “Zapravo ljubav” je ona u kojoj lik Emme Thompson shvati da je muž vara, odnosno da je drugoj ženi kupio ogrlicu s privjeskom srca. No, ono što je zanimljivo je da je engleska glumica otkrila da je scena toliko uvjerljiva jer je i sama doživjela tu situaciju.

– Mislim da se svi možemo poistovijetiti s tom scenom jer nas je  puno stvarno i doživjelo takvu situaciju. Ken mi je slomio srce pa sam znala kakav je to osjećaj kad pronađeš ogrlicu koja nije za tebe. Nije mi se baš to dogodilo, ali znate već – rekla je Thompson.

Ona je govorila  o svom razvodu od glumca Kena Branagha, s kojim je bila u braku šest godina, a koji ju je  prevario s Helenom Bonham Carter, koja je od nje mlađa sedam godina.

– Toliko sam se ispraksala u tome da plačem u spavaćoj sobi i onda izađem i pravim se da sam vesela. Skupim komadiće svog srca i stavim ih u ladicu. Ali, sve je to prošlost. Ne možeš pamtiti takve stvari u lošoj namjeri. Helena i ja smo se pomirile odavno, ona je divna žena – rekla je Thompson, koja se 2003. godine udala za glumca Grega Wiseas s kojim ima dvoje djece.

https://www.youtube.com/watch?v=V_RSPbBKBRw

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti