Tori Spelling: Poznata glumica imala nervni slom

Piše: Redakcija

U dom glumice Tori Spelling je, kako pišu strani mediji, hitno stigla policija, a pozvani su zbog  njenog nervnog sloma. Naime, TMZ piše kako su policajci dobili poziv u četvrtak ujutru te kako im je naglašeno da je glumica jako agresivna. Rečeno im je i da nema oružja, a još uvijek se ne zna ko je obavio poziv.

Tori Spelling je navodno i sama zvala policiju u srijedu naveče jer je neko provalio u njen dom, no bio je to njen suprug, Dean McDermott, koji je stigao kući. Prije tog  incidenta, kako pišu, Tori je bila u provodu s prijateljicom.

Tori i Dean imali su velikih problema u braku, budući da je glumac 2013. godine imao aferu koja ih je skoro rastavila. Ipak, ostali su zajedno zbog  djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti