Bernie Ecclestone odgovorio bivšem zetu: Bio si pristojan kada si oženio moju kćerku

Piše: Redakcija

Nedugo nakon što se James Stunt javno obrušio na roditelje bivše supruge Petre Ecclestone, o svemu se oglasio i njen otac Bernie Ecclestone. Čelnik Formule 1 odgovorio je na uvrede koje su stigle na njegov račun i  posramio Stunta koji ga je nazvao “patuljkom bez empatije”.

– Očito je da sam prilično niži od prosječne osobe odrasle dobi i sasvim je uredu ako me dotični isključivo zbog toga etiketirao kao patuljka… Što se mojih centimetara tiče, tu ne mogu napraviti apsolutno ništa, a sigurno ni ne namjeravam narasti samo kako bih njemu udovoljio. Iskreno, žao mi je tog čovjeka – rekao je Ecclestone, koji ne krije zadovoljstvo što se njegova kćerka razvela.

Za njihov bračni krah Ecclestone krivi Stuntovu ovisnost o drogi.

– James je bio izuzetno dobar i pristojan mladić kad sam ga tek upoznao, ali nakon vjenčanja s mojom Petrom sve je krenulo po zlu. Počeo se drogirati i potpuno se promijenio, nažalost, nagore. Svejedno se nadam kako danas ipak može biti uzor mladima, upozoriti ih na sve štetne posljedice ovisnosti, što on zna iz vlastitog iskustva –  zaključio je Ecclestone.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti