Leo Messi: Zaustavio širenje zračne luke u Barceloni da mu avioni ne bi letjeli iznad kuće

Piše: Redakcija
Odavno znamo da Leo Messi na zelenom travnjaku može baš sve što mu padne na pamet, ali da može utjecati na urbanistički plan velegrada kao što je Barcelona ipak je malo iznenađenje.
Naime, plan je bio napraviti još jedan terminal zračne luke El Prata, ali on je propao jer bi u tom slučaju avioni letjeli preblizu Messijeve kuće u predgrađu Gava.

– Piste na aerodromu su previše ograničene jer avioni ne smiju nadlijetati Messijevu kuću. Pa tog nema nigdje u svijetu! – požalio se Javier Sanchez-Prieto, predsjednik niskobudžetne aviokompanije Vueling, piše Marca.

Ali ako je zaista Messi taj koji je zaustavio izgradnju, nije to učinio iz čiste obijesti nego je sve opravdao ekološkim ograničenjima o emisiji štetnih plinova iznad naseljenih mjesta. Samo što se u ovom slučaju radi o naseljenome mjestu u kojem on živi.

Messi presented a mansion on the beach in Barcelona to his parents | Photo 1 | ee24

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti