Digitalni supermodel Shuda Gram hit je na Instagramu, mnogi ne znaju da nije stvarna

Piše: Redakcija

Model Shuda Gram prvi je digitalni supermodel na svijetu. Na Instagramu već ima skoro 50.000 pratilaca, a mnogi uopće ne znaju da Shudu nikada neće prošetati modnom pistom jer nije stvarna.

Shudu je kreirao poznati fotograf Cameron-James Wilson.

– Ona je zapravo slika, ilustracija. Prošle godine počeo sam proučavati 3D modele i Shudu je jedna od mojih prvih kreacija. Potrebno je mnogo vremena i truda da bi nastale fotografije sa Shudu i to je 100 posto rad s ljubavlju. Imao sam mogućnost stvoriti najljepšu ženu koju sam mogao i evo je. Mislim da je važno stvoriti snažnu sliku tamnopute žene. Ipak, ne mislim da će 3D modeli zamijeniti one stvarne jer ipak je Shudu nastala na primjeru stvarnih modela – objasnio je Wilson u jednoj objavi na Instagramu.

Shudu na Instagramu piše u prvom licu i svojim pratiocima se obraća kao da je stvarna. Često reklamira kreacije slavnih svjetskih dizajnera poput Oscara de la Rente.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti