Victoriju Beckham: Na štakama u štiklama

Piše: Redakcija

Posh spice i kraljica stila još je jednom dokazala taj svoj velebni status. Ovog puta niti ‘zvijer s istoka’ koja je u njen rodni London donijela snijeg, niti štake zbog manjeg prijeloma nisu je spriječile da obuje čizme na visoku petu.

U petak je Victoria Beckham (43) zapažena kako u snježnom Londonu odlazi na aerodrom i let za New York. Besprijekorno odjevena iako u ležernijoj zimskoj varijanti, Vicki nije trebala kaput, kao ni ravne buce. Oslanjajući se na štake došetala je do automobila, snijeg i sklizavi asfalt nisu je omeli.

Profimedia

Krajem februara dizajnerica je na Instagram profilu objavila fotografiju sebe na štakama uz zahvalu svojim fanovima “Hvala vam na divnim porukama, riječ je o napuknuću kosti, trebam se samo odmoriti”, Victoria nije objasnila što je tačno uzrokovalo ozljedu, no budući da se taman vratila s porodičnog skijanja u Kanadi, može se pretpostaviti kako je ozljedu zaradila na snježnim padinama.

Inače, ni štake nisu poremetile njen savršen modni odabir, maslinaste dolčevite i dugačke smeđe plisirane suknje. Kasnije tog dana, kad je sletjela u Sjedinjene Države, Victoria nije hodala uz pomoć štaka, nego je aerodromom prošetala samostalno.

Profimedia

Pročitajte još