Tri dame za dodjelu Oscara u već viđenim haljinama

Piše: Redakcija

1. Faye Dunaway

Glumica je šokirala modne kritičare kada se na pozornicu popela obučena u identičnu haljinu s dvostrukim kopčanjem i providnim donjim dijelom, koju potpisuje Esteban Cortazar. Tu je haljinu Faye nosila i prošle godine kada je prošetala crvenim tepihom.

 | Author:

2. Tiffany Haddish

Slavna komičarka jednostavnu bijelu Alexander McQueen haljinu s raskošnim ovratnikom obukla je čak tri puta: na premijeri filma ‘Girls Trip’, u showu ‘Saturday Night Live’ i na jučerašnjoj dodjeli Oscara. Ipak, da ne bi ispalo kako se ponavlja, Tiffany je sinoćnju kombinaciju upotpunila toplim UGG čizmicama.

 | Author:

3. Rita Moreno

Glumačka diva je jučer obukla haljinu koju je nosila i na dodjeli Oscara davne 1962. godine kada je osvojila zlatni kipić za ulogu u filmu ‘Priča sa zapadne strane’. Haljina je izrađena od tradicionalnog obi pojasa s Filipina, koji inače nose žene u Japanu uz kimono.

 | Author:

Foto: Profimedia, Getty

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti