Meghan Markle navodno imala djevojačko na kojem se Kate nije pojavila

Piše: Redakcija

Poput vojvotkinje Kate, Meghan je organizirala tihu djevojačku večer, daleko od fotografa i očiju javnosti.

Iako datum vjenčanja, 21.05. 2018., još nije tako blizu, šuška se da je Meghan Markle odradila svoju djevojačku zabavu proteklog vikenda.

Brojni britanski i američki mediji, uključujući Vogue, izvještavaju da je buduća supruga princa Harryja vikend provela u opuštenom druženju s najboljim prijateljicama, a u veselom društvu našle su se i dizajnerica Misha Nonoo i Violet von Westenholz, koje se nalaze na listi najvjerovatnijih sumnjivaca odgovornih za upoznavanje britanskog princa i američke glumice.

Meghan je djevojke navodno počastila danom u luksuznom spa centru, a iako nije potvrđeno o kojoj je lokaciji riječ, sumnja se na „Soho Farmhouse“, koji 36-godišnja brineta obožava.

Kate Middleton nije se uspjela pridružiti Meghan i njenim prijateljicama, piše Vogue, što je poprilično misteriozno s obzirom na činjenicu da u sedmom mjesecu trudnoće bez problema posjećuje škole, gradilišta i razne ustanove.

I sama Kate, prije vjenčanja za princa Williama imala je sličnu djevojačku večer – umjesto paradiranja po klubovima s lentom i krunom na glavi, poput mnogih britanskih mladenki, Kate je nekoliko prijateljica pozvala na tihu, intimnu večeru u jedan fini restoran.

Za sada još ni jedna fotografija s navodne djevojačke zabave nije uspjela iscuriti u javnost. Šteta, bilo bi zabavno vidjeti Meghan i društvo u svilenim ogrtačima, s hranjivim maskama na licu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti