Kim Kardashian donosi pet životnih pravila

Piše: Redakcija

Kim Kardashian je na svojoj internet stranici objavila fotografije iz novog editorijala za indijsko izdanje časopisa “Vogue”, a potom je napisala tekst koji ima cilj da osnaži druge ljude kako bi postigli svoj uspjeh. Podijelila je pet životnih pravila koja su joj pomogla da postigne svjetski uspjeh.

– Iako ne postoji jedan univerzalni recept za uspjeh, shvatila sam da mi je poštovanje ovih principa pomoglo da izgradim svoj biznis i ostvarim snove – kazala je Kim, a zatim izdvaja pet savjeta.

1. Ne postoji izgovor za kašnjenje, kao i da se ne pojavite negdje i ne završite posao.

2. Svako ima svoje obaveze, pa ako se obavežete ili obećate nešto, morate se pojaviti na vrijeme i poštovati to.

3. Ako shvatite da nešto u vama budi strast, pronađite način da to postane vaš posao. Radit ćete marljivije ako dajete i srce i dušu.

4. Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje. Nemojte kriviti druge ljude za neuspjeh.

5. Odvajanjem vremena za sebe, pronaći ćete inspiraciju na neočekivanim mjestima i nećete se iscrpljivati. Ako ste previše umorni na poslu, poludjet ćete – savjetuje Kim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti