David Guetta zatvara ovogodišnji Exit festival

Piše: Redakcija
Ovogodišnji muzički festival Exit zatvorit će jedan od najvećih svjetskih tvoraca hitova, francuski DJ David Guetta, nastupom na glavnoj festivalskoj pozornici, priopćili su organizatori.

U priopćenju se navodi da je Guetta najuspješniji muzički producent 21. stoljeća i jedini DJ koji je prodao 50 miliona albuma i singlova, kao i da iza sebe ima preko devet milijardi YouTube pregleda i više od 100 miliona obožavatelja na društvenim mrežama. David Guetta je i dobitnik dvije nagrade Grammy.

Program na glavnoj festivalskoj pozornici Exita u četvrtak, 12. jula 2018., otvorit će američka rock kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, koja je osvojila svjetsku glazbenu scenu singlom “Lost On You”.

Exit festival se ove godine održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti