Charlize Theron: Totalna transformacija poznate glumice

Piše: Redakcija

Charlize Theron je jedna  je od najljepših glumica koja je poznata i  je po savršeno isklesanom tijelu. U top formi bila je za film “Atomska plavuša”, a za  dramu “Tully” Charlize Theron udebljala se 15 kilograma. Južnoafričku glumicu od aprila ćemo gledati u ulozi majke troje djece koja je hronično umorna i više se ne može nositi s izazovima majčinstva te zaposli noćnu dadilju.

Službeni trailer konačno je izašao, a Charlize je još jednom napravila veliku transformaciju za ulogu. Naime, ona je prije 15 godina promijenila izgled za dramu “Čudovište”, za koju je dobila ukupno 17 nagrada, uključujući i Oscara. Ipak, priznala je kako joj je skidanje kila ovaj put palo teže nego prije.

– Stvarno sam osjetila tu transformaciju na svom zdravlju.Bila sam u depresiji, osjećala sam se bolesno od količine šećera koju sam jela. I nikako nisam mogla smršati nakon što smo završili snimanje. Nazvala sam doktora i rekla mu da mislim da umirem, a on je samo rekao: “Ne umireš, samo imaš 41 godinu” – rekla je glumica.

Pogledajte trailer za novi film.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti