Brad Pitt sretniji bez bivše supruge

Piše: Redakcija

Nakon razvoda holivudskog para Brad Pitta i Angeline Jolie, javnost je dugo pisala o njihovom odnosu i svemu što se dešavalo nakon toga. Kako tvrde izvori bliski Brad Pittu, on je veoma brzo prebolio razvod sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie. Uživa u momačkom životu i druženju sa prijateljima koje njegova bivša supruga nije prihvatala. Iako je bio razočaran kada je Angelina prije godinu i po podnijela zahtjev za razvod, za koji je priznao da je kriv jer je mnogo pio i pušio marihuanu, glumac je shvatio da je to bilo najbolje rješenje. Njegovi prijatelji kažu da je tek sada svjestan koliko je Angelina oblikovala njegov život i sputavala ga, pa ponovo uživa u svemu što je volio da radi prije nego što ju je upoznao.

– Razdvajanje je bilo brutalno i to je bio najteži period u Bradovom životu, pogotovo jer je njihovo šestero djece ostalo da živi sa Angelinom. Bilo je tu i mnogo svađa i prepucavanja. Ipak, on je preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, izgladili su odnose i potom je počeo da uživa u svom životu bez nje – kazao je izvor za američke medije i dodao da je razvod bio odličan motiv za Pitta da počne više da brine o sebi.

– On sada vodi mnogo više računa o sebi, zdraviji je i neuporedivo sretniji. Obnovio je stare kontakte, ponovo izlazi s prijateljima i zabavlja se, a ni piće ni marihuana više mu nisu prioritet. Koliko god da je volio Angelinu, svađe s njom su ga iscrpljivale i često je padao u depresiju. Ne kaje se što je bio s njom, naročito zato što imaju djecu, ali zaključio je da mu je ona uzimala energiju. Bez nje je sve mnogo jednostavnije. Jedino mu smeta to što provodi manje vremena s mališanima nego ranije, ali potrudit će se da se i to promijeni. Još nije spreman za novu ljubav, ali ne isključuje ni tu mogućnost – kaže izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti