Teri Hatcher: Nisam beskućnik

Piše: Redakcija

Američka glumica Teri Hatcher morala je reagovati na prilično bizarne vijesti  koje su ovih dana kružile o njoj. Naime, magazin “Star” objavio je fotografije i vijest o tome da je glumica finansijski propala te da živi u prikolici. U skladu s tim objavljene fotografije pokazuju  Teri kako u prikolici čita knjigu, puše nos i odmara. Hatcher, zvijezda serije “Kućanice” morala je na kraju putem televizijskog intervjua sve demantovati.

– Ovo je apsurdno. Nisam siromašna. Jako sam dobro investirala svoj novac. Nisam beskućnik i ne živim  u svojoj prikolici – rekla je glumica koja u svom vlasništvu ima i nekoliko nekretnina.

Teri je dodala i da su je paparazzi snimili u prikolici dok je odmarala od snimanja serijala pod nazivom “Van Therapy”. Autori priče su se, kaže Teri, obratili i njenim menadžericama te rekli da će objaviti fotografije s pričom da je u bankrotu.

– Koristili su i riječi poput suicidana. Moji advokati su rekli da to nije istina i da ih ne mogu objaviti, da se radi o snimanju za YouTube emisiju. Ništa od toga što su napisali nije istina, a ipak su objavili priču – zaključila je Hatcher.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti