Zašto je Cameron Diaz otišla u prijevremenu penziju

Piše: Redakcija

Glumica Cameron Diaz ostavila je ogroman trag u svijetu filmske industrije. Ulogama koje je utjelovila osvojila je mnoge generacija, i samim tim se upisala u povijest Hollywooda kao jedna od najpoznatijih glumica na svijetu. Uprkos njenim postignućima i uspjesima, glumica se odlučila odreći zvanja i prestati glumiti, iako joj je tek 45 godina.

Prema navodima stranih medija, glumica je odlučila zauvijek reći zbogom svom pozivu i filmskoj industriji, a o tome je sve otkrila njena kolegica, Selma Blair.

– Išla sam na ručak sa Cameron prije neki dan. Prisjećale smo se filma “The sweetest thing”. Voljela bih da se snimi nastavak, ali Cameron se povlači iz glume i ide u penziju. Rekla je: ‘Završila sam’ – kazala je Selma za strane medije. Također, slavna glumica shvaća svoju kolegicu.

– Mislim, njoj nije potrebno snimati više filmova. Ima lijep život. Ne znam šta bi se trebalo dogoditi da je natjera da se vrati. Sretna je – kaže Selma.

Posljednji film u kojem je Cameron glumila bio je “Annie” iz 2014. godine. Nakon toga, glumica je odbila sve ostale ponude, te trenutno uživa u braku s poznatim muzičarem Benjijem Maddenom za kojeg se udala 2015. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti