Meghan Markle prvi put s kraljicom na službenom događaju

Piše: Redakcija

Meghan Markle i britanski princ Harry uskoro će se vjenčati, a kraljevske obaveze lijepa Markle već sada izvršava. Tako je jučer bio  jako važan dan za Meghan jer se prvi put pojavila u javnosti u društvu kraljice Elizabethe II. Naime, kraljevska porodica pojavila se u javnosti na Dan Commonwealtha te su otišli na misu povodom tog svečanog dana.

Za prvo pojavljivanje u društvu kraljice Markle je izgledala savršeno. Nosila je crnu haljinu, a iznad elegantni kaput kremasto-bijele boje te šeširić u istoj boji. Osim toga, sparila je cipele i torbicu, a sve je začinila jednostavnom i elegantnom frizurom i šminkom. Meghan Markle  se, po svemu sudeći, sjajno uklopila u kraljevsku porodicu, a s princem Harryjem definitivno predstavlja omiljeni par Velike Britanije trenutno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti