Kim Kardashian: Ne razumijem žene koje uživaju u trudnoći

Piše: Redakcija

Iako većina žena trudnoću definira kao jedno od najljepših iskustava u svom životu, poznata reality zvijezda Kim Kardashian se ne slaže s tim. Iako je majka troje djece, od kojih je dvoje rodila sama, a treće dobila pomoću surogat majke Kim je nedavno izjavila da ne želi ponovo da prođe kroz iskustvo trudnoće.

– Moram da budem iskrena, trudnoća je nagore iskustvo u mom životu. Nisam bila sretna i stvarno ne mogu da razumijem žene koje uživaju u blagoslovljenom stanju. Svaka čast takvim ženama ali ja ne mogu da se poistovjetim s njima – napisala je Kim na društvenim mrežama.

Nedavno se u medijima pisalo kako se Kim razvodi od supruga Kanyea Westa, ali se starleta, što se javnosti tiče, i dalje drži jedne jedine izjave koju je nedavno dala, a to je da je sve u redu i da par vodi sretan bračni i porodični život.

View this post on Instagram

This smile 😁😊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti