Sofia Vergara: Svjesna sam da s 45 godina ne mogu izgledati savršeno

Piše: Redakcija

Glumica Sofia Vergara govorila je o tome kako su žene danas pod velikim pritiskom i teretom toga da uvijek izgledaju dotjerano i savršeno. Kako bi kod žena podigla svijest o tome da treba da se suprostave takvim nametima, Sofia se priključila kampanji online magazina “Womens Health”, gdje se, kao i ostale učesnice, izjasnila o tome šta misli o sebi kad je gola.

– Moje golo tijelo? Šta da kažem… Imam grozna koljena i užasno slabe kosti. Čučnjeve uopšte ne smijem da radim. Voljela bih da sam atletske građe i da imam više mišića. Ali, kada ste rođeni s gigantskim grudima kao ja, a imam ih od svoje 13. godine, ne možete toliko da vježbate. Rodila sam u 20. godini i od tada sam imala malo vremena za sebe. Uostalom, svjesna sam da sa svojih 45 godina ne mogu da izgledam savršeno – rekla je ona.

Sofia je dodala da je apsurdno očekivati da žene od 50 godina izgledaju da im je 20.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti