Harry Styles ponovo u centru javnosti

Piše: Redakcija

Popularni pjevač Harry Styles i bivši član grupe One Direction ponovo se našao u centru interesiranja javnosti i to nakon što je u Parizu premijerno izveo novu pjesmu “Medicine”. Ipak, nije premijera pjesme to što je zaintrigiralo fanove i medije, već jedan stih koji, navodno, napokon otkriva Harryjevu opredijeljenost o kojoj u javnosti nikada nije želi govoriti. Iako se družio s najljepšim ženama svijeta, neki su to smatrali tek dobrim PR-om za mladog pjevača.


‘The boys and the girls are in, I’ll mess around with them, and I’m ok with it’, sporni je stih iz nove pjesme u kojem, prema mišljenju stranih medija, Harry napokon otvoreno priznaje da je biseksualac. Šuškanja su krenula još u vrijeme kada je bio u vezi sa svjetski popularnom pjevačicom Taylor Swift, a svi znaju da ta veza nije završila na lijep način, piše Story.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti